Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balonla gezmek

Rüyada balonla gezmek

Rüyada balonla gezmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balonla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada balonla gezmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, onları rahat ettireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan balonla gezmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada çok balon görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yüksek tahsil yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah balon görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada balona binmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet eder.

Rüyada balon binmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada balon uçtuğunu görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, hayırlı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments