Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan balon tutmak

Rüyada uçan balon tutmak

Rüyada uçan balon tutmak sıkıntılı günler geçireceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan balon tutmak gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada uçan balon tutmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada uçan balonda uçmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet eder.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz balon uçurmak borçların artacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada uçan balonla gezmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan balondan düşmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, hasta ve zor geçireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi uçan balon görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments