Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, insanlara yardım edeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde uçan balon gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek dik durmaya çalışacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balon görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak yüzünün her daim güleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde balonlar görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulur.

Rüyada uçan balondan düşmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balonda uçtuğunu görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments