Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraşütle inmek

Rüyada paraşütle inmek

Rüyada paraşütle inmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Rüyada paraşütle inmek gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Rüyada paraşütle inmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada paraşütle denize atlamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada paraşütle uçmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine işarettir.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada paraşüt görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, insanlara öncülük edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz paraşüt görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kendi işini açacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işarettir.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada paraşütle düşmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments