Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraşütle atlayan görmek

Rüyada paraşütle atlayan görmek

Rüyada paraşütle atlayan görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, ticaret ehli kişi olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yükseleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine tabir olunur.

Rüyada paraşütle atlayan gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada paraşütle atlayan görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz paraşüt görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada paraşütle yükselmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, insanların saygısının kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek sözler sarf edeceğine, dertlerin sona ereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle düşmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments