Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraşüt görmek

Rüyada paraşüt görmek

Rüyada paraşüt görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, geniş rızık elde edeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Rüyada paraşüt gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımları olan kişilerle doğru diyaloglar kurmak gerekebilir.

Rüyada paraşütle atlamak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalettir.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, icat yapacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada paraşütle uçmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, şansın ve kısmetin kapanacağına, iş kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle düşmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz paraşüt görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayan görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments