Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla bombalanmak

Rüyada uçakla bombalanmak

Rüyada uçakla bombalanmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uçakla bombalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada uçak bombası görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada uçakla bombalanmak dininden vazgeçmeyeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçaktan bombalanmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada evlerin bombalandığını görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işarettir.

Rüyada el bombası patlatmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, insanlar tarafından sevileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bombacı görmek sorunların bir bir çözüleceğine, eksiklerinin farkına varacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bombadan korkmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin bombalandığını görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments