Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı kör görmek

Rüyada babayı kör görmek

Rüyada babayı kör görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, elinin darda kalmayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, işyerini kapatacağına alamet eder.

Rüyada babayı kör gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Rüyada ölmüş babayı kör görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı kör görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, layık olduklarına sahip olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada babasını kör görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının kör olduğunu görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin gözünü kör görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına inanılır.

Rüyada kör bir kadın görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini kör görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments