Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın kör olduğunu görmek

Rüyada babanın kör olduğunu görmek

Rüyada babanın kör olduğunu görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın kör olduğunu gördüyseniz:

  • Belli başlıklarda harekete geçmeden önce gerçekleri öğrenmek için daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada ölmüş babayı kör görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını kör görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının kör olduğunu görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sağlığının bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada babayı kör görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret eder.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine inanılır.

Rüyada renk körü olmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kör biriyle evlenmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments