Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babayı kör görmek

Rüyada ölmüş babayı kör görmek

Rüyada ölmüş babayı kör görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bir anda yükseleceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, zorlukların geride kalacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babayı kör gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada ölmüş babayı kör görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı kör görmek manevi olarak da yıpranacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını kör görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada babasının kör olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına alamet eder.

Rüyada gözleri kör görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments