Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının kör olduğunu görmek

Rüyada babasının kör olduğunu görmek

Rüyada babasının kör olduğunu görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çevresinin genişleyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın her alanda sizi en iyi şekilde desteklediğine tanık olabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babayı kör görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını kör görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulur.

Rüyada babayı kör görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, boş yere korku duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada babasının kör olduğunu görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada eşini kör görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kör köpek görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments