Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını kör görmek

Rüyada babasını kör görmek

Rüyada babasını kör görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada babasını kör gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Rüyada babasını kör görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Rüyada babasının kör olduğunu görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada babayı kör görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babayı kör görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör sevgili görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet etmektedir.

Rüyada gözü kör bebek görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işarettir.

Rüyada tek gözünü kör görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments