Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bombadan korkmak

Rüyada bombadan korkmak

Rüyada bombadan korkmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bombadan korkmak gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada bombadan korkmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, daha çok dünya malı edineceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bombalardan kaçmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, dualarının karşılığını alacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el bombası görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada bombaların patladığını görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada el bombası patlatmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gaz bombası görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ömrünün uzun olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına inanılır.

Rüyada sis bombası görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, işlerin kapanacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada okulun bombalandığını görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments