Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak tamir etmek

Rüyada uçak tamir etmek

Rüyada uçak tamir etmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uçak tamir etmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada uçak tamir etmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavan tamir etmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dam tamir etmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, karşılıksız bırakmayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir evi tamir etmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yolculuğa çıkmaya alamet etmektedir.

Rüyada tamir aletleri görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada koltuk tamir etmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Rüyada motor tamiri görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami tamir etmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments