Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami tamir etmek

Rüyada cami tamir etmek

Rüyada cami tamir etmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yoğun stres altında kalacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami tamir etmek gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Rüyada camii tamir etmek korkularının yok olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işarettir.

Rüyada cami tamiri görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camiyi tamir etmek sevindirici olaylar yaşayacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami tamir etmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıyı tamir etmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada koltuk tamir etmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde tamir yapmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kalp kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yol tamiri görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments