Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan tamir etmek

Rüyada tavan tamir etmek

Rüyada tavan tamir etmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavan tamir etmek gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada tavanı tamir etmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada tavan tamir etmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işarettir.

Rüyada tavana yükselmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada tavan çöktüğünü görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tavanı temizlemek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada tavan sıvamak büyük zararlardan kurtulacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada evinin tavanının çöktüğünü görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments