Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir evi tamir etmek

Rüyada eski bir evi tamir etmek

Rüyada eski bir evi tamir etmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, rızkından olacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kişinin başarılarının artacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulur.

Rüyada eski bir evi tamir etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bazı şeylerle ilgilenin.

Rüyada eski bir evi tamir etmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine delalettir.

Rüyada eski ev tamir etmek neşesinin yerine geleceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski evi tamir etmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, ters giden durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski araba tamir ettirmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada eski ayakkabı tamir etmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada ev alıp tamir etmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada evde tamir görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments