Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dam tamir etmek

Rüyada dam tamir etmek

Rüyada dam tamir etmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dam tamir etmek gördüyseniz:

  • Olan biten olumsuz gelişmelerveya bazı aksilikler aslında ortaya daha mükemmel sonuçlar çıkması için koşulları oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada dam tamir etmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin damını görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kötü düşmana, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine inanılır.

Rüyada binanın damına çıkmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, malların çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin damında oturmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret eder.

Rüyada akan dam görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada damda namaz kılmak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada damın yıkıldığını görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments