Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamir aletleri görmek

Rüyada tamir aletleri görmek

Rüyada tamir aletleri görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, dertlerin bölüşüleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tamir aletleri gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada tamir aletleri görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine işaret eder.

Rüyada tamir aleti görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işarettir.

Rüyada erkek aleti görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marangoz aletleri görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, yalan söyleyeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada masaj aleti görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulmaktadır.

Rüyada müzik aleti çalan birini görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada epilasyon aleti görmek aileden ayrı kalınacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada el aleti görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments