Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motor tamiri görmek

Rüyada motor tamiri görmek

Rüyada motor tamiri görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, daha iyi yerlere geleceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Rüyada motor tamiri gördüyseniz:

  • Bazı kişiler son dakika değişiklikleri ile planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada motor tamir etmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada motor tamiri görmek hasret giderileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada motor tamircisi görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına rivayet eder.

Rüyada motor tamir ettirmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada motora binip gitmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada motor sahibi olmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada motorsiklete bindiğini görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, dargınların barışacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine yorulur.

Rüyada eski motor görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kendisini ailesine vereceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments