Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk tamir etmek

Rüyada koltuk tamir etmek

Rüyada koltuk tamir etmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, dayanışma içinde kalacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada koltuk tamir etmek gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Rüyada koltuk tamir etmek dönülmez yollara gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kamyon tamir etmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kazancının ilk önce azalacağına, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar tamir etmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tamir etmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Rüyada bina tamir etmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, dertlerin sonlanacağına işarettir.

Rüyada cati tamir etmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada tamirciye gitmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada silah tamir etmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments