Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı içki içerken görmek

Rüyada babayı içki içerken görmek

Rüyada babayı içki içerken görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı içki içerken gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, küslükleri bitireceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını içki içerken görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı içki içerken görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanı içki içerken görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içip tükürmek huzurlu günlerin biteceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, en tepkedeki kimse olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments