Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının içki içtiğini görmek

Rüyada babasının içki içtiğini görmek

Rüyada babasının içki içtiğini görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada babasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada babanı içki içerken görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek büyük atılımların yapılacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına inanılır.

Rüyada babayı içki içerken görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, aksiliklerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, mutluluğunun artacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada babasını içki içerken görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, zor durumların biteceğine, sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki içip tükürmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments