Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hasta ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada içki içen kişi görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, günah işleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kocasını içki içerken görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına inanılır.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek herkesten ileriye gideceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada içki içen kadın görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments