Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanı içki içerken görmek

Rüyada babanı içki içerken görmek

Rüyada babanı içki içerken görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanı içki içerken gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada babayı içki içerken görmek problemlerinin çözüleceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanı içki içerken görmek helal lokma yiyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet eder.

Rüyada babasını içki içerken görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içen erkek görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, refaha erileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Rüyada içki içmeyi reddetmek başarı ve zenginlik getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments