Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle göz göze gelmek

Rüyada kediyle göz göze gelmek

Rüyada kediyle göz göze gelmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada kediyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Herkesin kırılgan olabileceği konular vardır, biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada kediyle göz göze gelmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, mutluluk ve saadete işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada biriyle göz göze gelmek duymadığı sözleri duyacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına yorulur.

Rüyada atla göz göze gelmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Rüyada cinle göz göze gelmek umutlarının yarım kalmayacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekle göz göze gelmek kafa olarak daha rahat edileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle göz göze gelmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments