Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç basamaklı sayı görmek

Rüyada üç basamaklı sayı görmek

Rüyada üç basamaklı sayı görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çocuk sahibi olunacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç basamaklı sayı gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş basamak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eksik basamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Rüyada merdiven basamağında oturmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton basamak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek rakiplerinin üzüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments