Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada merdiven basamağında oturmak sorunların kalmayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamakları görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı inmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments