Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına delalet eder.

Rüyada merdiven basamağında oturmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamağı inmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments