Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven basamakları çıkmak

Rüyada merdiven basamakları çıkmak

Rüyada merdiven basamakları çıkmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, ele geçen kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları açıklarken olayları kendi gözünüzle görüyor veya kendi yararınıza olan şeylere odaklanıyor olabilirsiniz.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret eder.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamağında oturmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek büyük borçların altında ezileceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments