Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven basamağında oturmak

Rüyada merdiven basamağında oturmak

Rüyada merdiven basamağında oturmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağında oturmak gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada merdiven basamağında oturmak kısmetinizin açılacağına, hayatının iyileşeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, makam edineceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada merdiven basamağı inmek rüya sahibinin muradına ereceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamakları görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, insanların hayır dualarını alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments