Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işini büyüteceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek destek göreceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, ne yapacağını şaşıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments