Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzağa düşürülmek

Rüyada tuzağa düşürülmek

Rüyada tuzağa düşürülmek malına gelecek zarara, her zaman sevgi göreceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuzağa düşürülmek gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Rüyada tuzağa düşürülmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada tuzağa düşmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet eder.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada tuzak kurulduğunu görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Rüyada tuzaktan kurtulmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, sıkılacağı bir haber almaya, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments