Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzaktan kurtulmak

Rüyada tuzaktan kurtulmak

Rüyada tuzaktan kurtulmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kısa sürede başarısının artacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, ayrıcalık elde edeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada tuzaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Tepki vermeniz sizi artıya geçirmeyebilir.

Rüyada tuzaktan kurtulmak çok önemli noktalara geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, ailenin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada tuzak kurulduğunu görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hakkını savunamayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine tuzak kurmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada bubi tuzağı görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments