Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, büyük emekler vereceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek canlanacağına, anne baba duası alacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Rüyada tuzağa düşürülmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare tuzağı görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bubi tuzağı görmek işlerin de hafifleyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzağa düşmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada birine tuzak kurmak yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments