Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, sorunlarının da çözüleceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, sıkıntıya düşüreceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Rüyada tuzaktan kurtulmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuzağa düşmek iyi bir zanaatkar olunacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Rüyada bubi tuzağı görmek sorunların günden güne artacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yeni işler alacağına delalettir.

Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kimden akıl soracağına tabir olunur.

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare tuzağı görmek güvensizlik duymaya, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments