Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek

Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek

Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, iş kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tuzak kurduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulur.

Rüyada tuzağa düşürülmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine tuzak kurmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına inanılır.

Rüyada tuzaktan kurtulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına inanılır.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada bubi tuzağı görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzağa düşmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yeni bir yol çizileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments