Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzak kurulduğunu görmek

Rüyada tuzak kurulduğunu görmek

Rüyada tuzak kurulduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, kalp kırmaya, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada tuzak kurulduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Rüyada tuzak kurulduğunu görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birine tuzak kurmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare tuzağı görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına inanılır.

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuzağa düşmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Rüyada bubi tuzağı görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments