Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzağa düşmek

Rüyada tuzağa düşmek

Rüyada tuzağa düşmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada tuzağa düşmek gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Rüyada tuzağa düşmek işlerinin yarım kalacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuzaktan kurtulmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, insanların alım gücünün azalacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tuzak kurulduğunu görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, insanlar arasında yüceleceğine alamet eder.

Rüyada tuzağa düşürülmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Rüyada bubi tuzağı görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına inanılır.

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments