Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzağa düştüğünü görmek

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tuzağa düştüğünü gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Rüyada tuzağa düşürüldüğünü görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzağa düştüğünü görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına inanılır.

Rüyada tuzağa düşürülmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorulur.

Rüyada bubi tuzağı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine tuzak kurmak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzağa düşmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, bir uzmana başvurulacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada fare tuzağı görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments