Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz katmak

Rüyada tuz katmak

Rüyada tuz katmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, büyük bir işe kavuşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, işinin yoluna gireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına tabir olunur.

Rüyada tuz katmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu yanıltıcı etkilere neden olabilir.

Rüyada tuz katmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yemeğe tuz katmak her şeyin yenileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemeğe su katmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada balığa su katmak huzursuzlukların sona ereceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada un katmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada limon katmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işarettir.

Rüyada süte su katmak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, imkânlarını kaybedeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına inanılır.

Rüyada çaya şeker katmak yapacağı planların altüst olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments