Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon katmak

Rüyada limon katmak

Rüyada limon katmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, önünün açılacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada limon katmak gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Rüyada limon katmak insanlara küsüleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemeğe su katmak işlerini yoluna koyacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada tuz katmak geniş bir rızka kavuşacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balığa su katmak kazancın katlanacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak katmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemeğe şeker katmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş aşa su katmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada süte su katmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments