Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe tuz katmak

Rüyada yemeğe tuz katmak

Rüyada yemeğe tuz katmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet eder.

Rüyada yemeğe tuz katmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Rüyada yemeğe tuz katmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, her zaman neşeli olacağına, başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada tuz katmak elinin darlaşacağına, esenlik bulacağına, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yemeğe şeker katmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yemeğe su katmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş aşa su katmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak katmak sıkıntılarının son bulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işarettir.

Rüyada balığa su katmak sağlığını geri kazanacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada un katmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments