Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığa su katmak

Rüyada balığa su katmak

Rüyada balığa su katmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada balığa su katmak gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada balığa su katmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yemeğe su katmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, duygularını açığa vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada süte su katmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada pişmiş aşa su katmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet eder.

Rüyada pilava yoğurt katmak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğe tuz katmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kazanç kapılarının açılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuz katmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada limon katmak yarasını saracağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments