Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe su katmak

Rüyada yemeğe su katmak

Rüyada yemeğe su katmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, fırsatların elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada yemeğe su katmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz veya amaçlarınız açısından ne kadar yol geldiğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada yemeğe su katmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada pişmiş aşa su katmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük düşüneceğine işaret eder.

Rüyada süte su katmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, maddi açıdan ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada balığa su katmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe tuz katmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğe şeker katmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada pilava yoğurt katmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Rüyada sarımsak katmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments