Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süte su katmak

Rüyada süte su katmak

Rüyada süte su katmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, iyi huylar edineceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Rüyada süte su katmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Rüyada süte su katmak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş aşa su katmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet eder.

Rüyada balığa su katmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yemeğe su katmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada sarımsak katmak güzellik ve hayır geleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada çaya şeker katmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğe tuz katmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, gözden düşeceğine inanılır.

Rüyada yemeğe şeker katmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments