Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un katmak

Rüyada un katmak

Rüyada un katmak canın sıkılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, zengin olunacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada un katmak gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Rüyada un katmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yemeğe su katmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada süte su katmak barış için adım atacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çaya şeker katmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak katmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş aşa su katmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığa su katmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Rüyada pilava yoğurt katmak refah düzeyinin yükseleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, işi ile gündeme geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments