Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çaya şeker katmak

Rüyada çaya şeker katmak

Rüyada çaya şeker katmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, malların artacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada çaya şeker katmak gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Rüyada çaya şeker katmak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe şeker katmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, onun kıymetini her daim bileceğine delalettir.

Rüyada yemeğe tuz katmak yaşadığı darlığın son bulacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada balığa su katmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süte su katmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada tuz katmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada pilava yoğurt katmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yemeğe su katmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments