Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz ördek görmek

Rüyada tüysüz ördek görmek

Rüyada tüysüz ördek görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada tüysüz ördek gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Rüyada tüysüz ördek görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Rüyada yaban ördeği yakalamak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördekten kaçmak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, bundan güç ve cesaret alacağına işaret eder.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı ördek yakalamak iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek haksızlığa uğranacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada suda yüzen ördek görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments