Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen ördek görmek

Rüyada suda yüzen ördek görmek

Rüyada suda yüzen ördek görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada suda yüzen ördek gördüyseniz:

  • Ya da dikkatli hareket etmemeniz sonucu bazı konular içinden çıkılmaz hal alabilir.

Rüyada suda yüzen ördek görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret eder.

Rüyada suda ördek yakalamak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına tabir olunur.

Rüyada suda ördek görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine alamet eder.

Rüyada yüzen ördek görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, alim ve bilge insan olacağına, yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzerken yılan görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzen birini görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments